Foto: Privātais arhīvs

Katru svētdienu "Delfi Bizness" piedāvā nelielu sarunu ar kādu no biznesa vides pārstāvjiem par pašreizējām aktualitātēm, ceļu uz panākumiem, nākotnes plāniem un dzīves laikā gūtajām atziņām. Raivo Rosts mobilo sakaru operatora "Tele2" komercdirektora amatu ieņem kopš 2015. gada.

Citas "Personība biznesā" sarunas atradīsiet šeit.

"Darbā mani motivē sasniegts rezultāts. Es tiešām ķeru kaifu no tās sajūtas, ka ir sasniegts mērķis," teic Raivo Rosts.

Viņš arī uzsver: "Jebkurš, kurš mani pazīst, zina, ka esmu principiāli taisnīgs. Un man patīk, ja uzvar taisnība. Domājot arī par ģeopolitiskajām problēmām. Esmu pārliecināts, ka taisnība uzvarēs, Ukraina būs mūžam brīva, neatkarīga un plaukstoša valsts!"

Pastāstiet svarīgāko par sevi kā personību Latvijas biznesa vidē.

Man ļoti patīk sacensties un uzvarēt – šīs ir tās lietas, kas noteikti mani raksturo. Es esmu rezultātu sasniedzējs. Dažreiz, runājot ar jaunākiem kolēģiem, esmu stāstījis, ka viņi var skaisti pļāpāt, zīmēt gaisa pilis, bet tad, kad darba intervijā pajautās, ko ir paveikuši, būs tā patiesības stunda. Un es tiešām nebaidos apgalvot, ka ikvienā darbavietā esmu sasniedzis taustāmu rezultātu, kuru var redzēt uzņēmuma finanšu rādītājos.

Man patīk sacensties, man patīk uzvarēt – tās noteikti arī ir rakstura iezīmes, kas palīdz sasniegt šos rezultātus, bet otra puse ir profesionālās zināšanas, kādā veidā situācijas sadalīt reizinātājos un kā tās risināt.

Droši vien esmu nestandarta vadītājs, manī mīt divas pretējas puses: esmu analītisks, man patīk matemātika, bet esmu arī radošs, kas man palīdz rast nestandarta risinājumus. Tas nenozīmē, ka es zīmēju vai dziedu darbā, bet tas nozīmē – izdomāt nestandarta risinājumu biznesa izaicinājumiem. Ir bijušas situācijas personāla atlasē, kad saka: nu, finālā būsi tu, Raivo, un viens tāds klasiskais vadītājs. Vēl interesantāku kokteili rada tas, ka, neskatoties uz manu enerģiju un "draivu" uz rezultātu, esmu ļoti cilvēcisks.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!