Foto: Publicitātes foto

Latvijas programmatūras testēšanas uzņēmuma "TestDevLab" vadītājs un līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds (fotogrāfijā kopā ar otru līdzdibinātāju Andreju Frišfeldu) sarunā ar "Delfi Bizness" atklāj, kā savulaik jaunam un nepazīstamam uzņēmumam izdevies iegūt lielu, starptautisku kompāniju uzticību. Interesanti, ka būtiska loma tajā bijusi darbā "Skype" iepazītajiem cilvēkiem jeb, kā uzņēmumā dēvē, "Skype" "mafijai" .

"Neuzskatīsim viens otru par konkurentu, bet skatīsimies, kā varam palīdzēt, un beigās ieguvēji būs visi," mudina uzņēmējs.

"Neuzskatīsim viens otru par konkurentu, bet skatīsimies, kā varam palīdzēt, un beigās ieguvēji būs visi," mudina uzņēmējs.

Sarunājoties ar Latvijas jaunuzņēmumu dibinātājiem, reizēm dzirdams, ka Latvijas uzņēmējdarbības vide ir samērā noslēgta un atturīga, trūkst savstarpējās izpalīdzības, biedriskuma un atbalsta. Kā pozitīvs piemērs tiek minēta Igaunijas pieredze, kur uzņēmēji daudz vairāk un enerģiskāk dalās ar savām zināšanām, biznesa kontaktiem, un šī savstarpējā atbalsta sistēma ir veicinājusi Igaunijas panākumus jaunuzņēmumu veidošanā. Tieši tāpēc notika mana saruna ar Ervinu Grīnfeldu un SIA "TestDevLab" Publisko attiecību nodaļas vadītāju Kristapu Skuteli.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!