Foto: Publicitātes foto

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konferences “TechChill” ietvaros organizē ārvalstu investoru tikšanos ar desmit šobrīd aktuālākajiem un daudzsološākajiem Latvijas jaunuzņēmumiem, "Delfi Bizness" informēja konferences organizatori.

Plānots, ka pasākumu šogad apmeklēs vairāk kā 200 investori.

"Šogad par Latvijas jaunuzņēmumiem un "TechChill" pasākumu, kas notiks aprīļa pēdējā nedēļā, investoru interese ir ļoti liela. Ikviens pasākuma apmeklētājs klātienē varēs satikt vairāk kā 200 investorus, kuri divas dienas pavadīs konferencē gan meklējot jaunus kontaktus, gan daloties zināšanās un uzklausot idejas. Īpašs prieks, ka būs pārstāvēti arī 30 jauni investīciju fondi - to pārstāvji nekad nav apmeklējuši "TechChill" un līdz ar to arī salīdzinoši maz zina par vietējo jaunuzņēmumu ekosistēmu," saka organizācijas "TechChill" vadītāja Annija Mežgaile.

LIAA kopā ar jaunuzņēmumu ekosistēmas pārstāvjiem ir atlasījusi desmit uzņēmumus, kam jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konferences "TechChill" ietvaros organizētā īpašā pasākumā būs iespēja tikties ar ārvalstu investoriem. Atlases procesā tika ņemts vērā, ka neviens no šiem uzņēmumiem nav piesaistījis vairāk kā miljonu eiro investīcijās, komandas skaits nepārsniedz 15 cilvēku, uzņēmumam ir ienākumi, un tas ir attīstības stadijā.

Atlasītie jaunuzņēmumi ir "Longenesis", "Cenos", "Jeff", "Setupad", "Supliful", "Solfeg.io", "Gamechanger Audio", "Cellbox labs", "BeTriton" un "Anatomy Next".

Jaunuzņēmumu un tehnoloģiju konference "TechChill" šogad notiks 11. reizi no 26. līdz 28. aprīlim "Fantadromā" un "Hanzas Peronā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!