Foto: Publicitātes foto

"Mozello" ir Latvijā radīts rīks mājaslapas vai interneta veikala izveidei, kas ļauj īsā laikā izveidot profesionālu un ērti lietojamu mājaslapu biznesa vajadzībām. "Mozello" risinājums ir reizē pietiekami vienkāršs, lai to neatkarīgi no pieredzes varētu izmantot ikviens, un pietiekami advancēts, lai ar tā palīdzību varētu izveidot interneta vidē konkurētspējīgu mājaslapu.

Lūk, seši biežāk minētie iemesli, kāpēc uzņēmumi izvēlas "Mozello":

1. Saprotams, pieejams un viegli lietojams

Lietotājiem ir iespēja izvēlēties no vairāk nekā 40 profesionāliem mājaslapas dizainiem, uz kuru pamata veidot savējo. Ērtais un viegli saprotamais kontroles panelis ļauj ātri pielāgot lapas vai interneta veikala izkārtojumu, tekstu, augšupielādēt bildes, preču katalogu un logo, kā arī veikt citus nepieciešamos labojumus. Svarīgi, ka tas viss iespējams bez programmēšanas vai dizaina priekšzināšanām.

2. Mobilajām ierīcēm pielāgots lapas dizains

Vairāk nekā 52% no mājaslapu apmeklētāju nāk no mobilajām ierīcēm, tāpēc ir svarīgi, ka visi "Mozello" piedāvātie web lapu dizaini ir tam pielāgoti. Veidojot savu mājaslapu ar Mozello, tā automātiski būs pielāgota mobilajām ierīcēm bez papildu ieguldīta darba un laika.

3. Jaudīga e-komercijas platforma

Mozello dod iespēju atvērt funkcionālu interneta veikalu, kurā ir viss nepieciešamais pārdošanas uzsākšanai internetā: pārskatāms preču katalogs, iepirkumu grozs, interneta maksājumu apstrāde, piegādes veidi, atlaižu kodi un citas funkcijas.

4. Iespēja optimizēt mājaslapas SEO, lai uzlabotu pozīcijas meklētājprogrammās

"Mozello" piedāvā ne tikai iespēju izveidot mājaslapu bez maksas, bet arī parūpēties par to, ka potenciālie klienti varēs ērti atrast uzņēmumu un piedāvātos produktus meklētājprogrammās. Veidojot savu lapu, iespējams optimizēt mājaslapas saturu ar biznesam svarīgākajiem atslēgas vārdiem.

5. Iebūvēti un ērti lietojami rīki, kas palīdzēs celt ienākumus

Ar Mozello iespējams ērti sekot līdzi izaugsmei, izmantojot "Google Analytics", un veidot mārketinga kampaņas ienākumu celšanai.

"Mozello"" ir viegli savienojams ar:

  • "Google Analytics": var sekot līdzi mājaslapas vai interneta veikala rezultātiem un apmeklētāju uzvedībai;
  • "Engaga" mārketinga rīkiem: iespējams noķert klientus, kas grasās pamest uzņēmuma mājaslapu, veicināt pierakstīšanos jaunumiem un piesaistīt jaunus apmeklētājus ar īpašiem piedāvājumiem.

Tāpat "Mozello" sniedz iespēju izmantot visus populāros mārketinga rīkus, kas pieejami mājaslapu īpašniekiem, ieskaitot "Google AdWords" un "Facebook Ad Manager". Šie rīki dod iespēju darbināt reklāmas kampaņas, lai piesaistītu potenciālos klientus.

6. Sasniedzama atbalsta komanda, kas runā tavā valodā

"Mozello" klientu sevisa komanda atrodas tepat, Latvijā, tāpēc varēs ātri palīdzēt ar jebkuru aizķeršanos, sniedzot atbalstu latviešu vai krievu valodā. Atbalsts saprotamā valodā ir tas, ko esošie klienti vērtē īpaši augstu.

Uzzināt vairāk par to, kā izveidot mājaslapu un veicināt biznesa izaugsmi, var "Mozello" blogā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!