
Šoreiz portāls "Delfi Bizness" ciemojas uzņēmuma "Ādažu čipsi" ražotnē, kur jau vairākus gadu desmitus top dažāda veida čipsi.
Tā kā kartupeļu ražas sezonas noslēgums rit pilnā sparā, tad portālam izdevās arī ielūkoties ražas novākšanas procesā un uzzināt vairāk par to, no kādiem kartupeļiem vispār sanāk dzelteni kraukšķīgie čipsi.
Publikācijā iespējams aplūkot visu "Ādažu čipsu" ražošanas procesu - sākot no kartupeļu novākšanas laukā līdz pat fasēšanai paciņās.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit