Foto: Publicitātes foto
Biroju kompleksa "Verde" attīstītājs, paplašinot pakalpojumu klāstu, ir vienojies ar Latvijā pazīstamo šefpavāru Lauri Aleksejevu par ilgtermiņa sadarbību. Rezultātā, investējot turpat 600 tūkstošus eiro, tiks atvērts restorāns “Dia 36.line”, ziņo darījumu centra īpašnieks "Capitalica Asset Management".

Jaunais "Dia 36.line" dienas restorāns, kas darbosies arī kā kafejnīca un uzkodu bārs, būs 537 m2 plašs un atradīsies "Verde" A ēkas lobija līmenī jeb 0. stāvā. Tā dizainu veido Veronika Novika saskaņā ar kopējo "Verde" arhitektūras stilistiku – gaišas telpas apvienojumā ar dabīgu zemes toņu mēbelēm un, protams, ļoti daudz telpaugu, kas restorānam piešķir īpašu "urbāno džungļu" noskaņu.

"Esam cerības pilni, ka tas kļūs iecienīts ne vien mūsu nomnieku, bet arī Skanstes apkaimes un Rīgas klusā centra iedzīvotāju vidū," atzīst "Verde" komercdirektore: Iveta Lāce.

Plānots, ka "Dia 36.line" tiks atvērts jau šī gada vasarā. Restorāna dienas piedāvājumos dominēs sezonāli produkti, tai skaitā zivis, gaļa, augļi, ogas un dārzeņi, īpašu uzmanību pievēršot arī pilnvērtīgu ēdienu pagatavošanai veģetāriešiem un vegāniem.

"Lēmums atvērt jaunu "Dia 36.line" dienas restorānu šī brīža modernākajā biroju kompleksā "Verde" ir rūpīgi izsvērts ilgākā laika periodā. Esam daudz strādājuši pie tā koncepcijas izstrādes, lai apvienotu visu aktuālo – ilgtspējīga uztura tendences, garšīgas receptes, kvalitatīvu apkalpošanu un modernu dizainu," pauž restorānu grupas "36. līnija" īpašnieks un šefpavārs: Lauris Aleksejevs.

"Verde" ir pirmais "Capitalica Asset Management" īstenotais projekts Latvijā, kura attīstībā tiks ieguldīti vairāk nekā 65 miljoni eiro. Objekta būvniecības procesa vadītājs ir Lietuvas daudznozaru uzņēmumu grupas "SBA Group" meitasuzņēmums "Notus Developers", projekta ģenerālbūvnieks - kompānija "Velve", bet iznomāšanas un apsaimniekošanas partneris - nekustamo īpašumu aģentūra "Colliers". Šobrīd par biroju kompleksa nomniekiem ir kļuvuši tādi uzņēmumi kā "Swisscom", "Decta", KPMG Latvijā", "Swetch", "Merito Group", "Workland", "Enefit", "VIA SMS Group", "Tietoevry" un "Dia 36.line".

"Verde" veido divas biroju ēkas ar kopējo iznomājamo platību 30 000 m2; komplekss izstrādāts atbilstoši BREEAM "Excellent" un gandrīz nulles enerģijas ēku jeb nZEB (nearly Zero Energy Building) standartiem.

"Capitalica Asset Management" ir Lietuvas Centrālās bankas licencēts un pārraudzīts ieguldījumu pārvaldes uzņēmums, kas veic komerciālo nekustamo īpašumu pārvaldību Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!