Fоtо: Publicitātes foto
"Rietumu banka" ir piešķīrusi kredītu 6,5 miljonu apjomā SIA "Eften Logistics", vēsta banka.

Finansējums paredzēts uzņēmuma esošo saistību refinansēšanai ar mērķi nodrošināt loģistikas parka "EfTEN Logistics Ķekava" attīstību.

"EfTEN Logistics Ķekava" ir viens no lielākajiem loģistikas parkiem Latvijā, kas piedāvā nomai biroju, tirdzniecības un noliktavu telpas 37.5 tūkstošu kvadrātmetru platībā. Ar "Rietumu bankas" kredītu uzņēmums refinansēs iepriekšējās saistības par šo telpu iegādi, tādejādi sekmējot tā turpmāko izaugsmi.

"Loģistikas industriju mēdz dēvēt par valsts ekonomikas artēriju, kas savieno ražotājus un tirgotājus, pilsētas un lauku reģionus, Latviju un tās eksporta tirgus. Loģistikas centru attīstība mūsdienās ir pamats daudzu citu nozaru izaugsmei, līdz ar ko valsts ekonomikā tiek radītas jaunas darbavietas un palielinās konkurētspēja, tādējādi veicinot ilgtspējīgu tautsaimniecības izaugsmi. Augstu novērtējam uzņēmuma "EfTEN Logistics" profesionalitāti un darba mērogu un ticam, ka šis darījums dos vērtību ekonomikai kopumā," komentē "Rietumu bankas" valdes priekšsēdētāja Jeļena Buraja.

Prognozējamība un drošība loģistikas nozarē paliek arvien būtiskāka līdz ar energoresursu cenu svārstībām, kas ir kļuvuši par jauno pasaules realitāti, papildina "EfTEN Logistics" valdes loceklis Viktors Savins, piebilstot, ka darījums ļaus turpināt stiprināt uzņēmumu, iecerēts palielināt tā kapacitāti.

Loģistikas parks "EfTEN Logistics Ķekava" atrodas Ķekavas novadā, stratēģiskā vietā ar ērtu transporta plūsmu – 20 km attālumā no Rīgas ar brīvu piekļuvi kā Bauskas šosejai, tā Rīgas apvedceļam.

SIA "EfTEN Logistics" īpašnieks ir lielākais nekustamā īpašuma fondu pārvaldnieks Baltijas valstīs "EfTEN Capital", kuram licenci izsniegusi Igaunijas Finanšu uzraudzības iestāde. "EfTEN Capital" pārvalda astoņus nekustamā īpašuma ieguldījumu fondus, uzņēmumam ir biroji visās Baltijas valstīs.

"Rietumu banka" ir lielākā Latvijas kapitāla banka un viena no lielākajām bankām Baltijas valstu reģionā. Bankas darbība ir vērsta uz Latvijas, kā arī citu Baltijas un Eiropas valstu lielu un vidēju uzņēmumu, un turīgu privātpersonu apkalpošanu.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !