Foto: Ilmar Saabas, DELFI
Galvenais, ko nekustamā īpašuma tirgus dalībnieki šobrīd gaida, – procentlikmju kāpuma beigas, uzskata Baltijas valstīs lielākā nekustamā īpašuma fondu pārvaldnieka Igaunijas AS "EfTEN Capital" dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Viljars Arakass (Viljar Arakas).

Kompāniju kopā ar biznesa partneriem viņš izveidojis pirms piecpadsmit gadiem. Pašlaik tās pārziņā ir vairāki nekustamā īpašuma fondi. Šajā laikā kompānija ir kļuvusi par lielāko nekustamā īpašuma pārvaldnieku Baltijā, tās aktīvu vērtība pārsniedz vienu miljardu eiro. 

Latvijā "EfTEN" pārstāvēts desmit gadus. Te uzņēmuma pārziņā esošo aktīvu vērtība ir ap 400 miljoniem eiro. Redzamākie un zināmākie objekti, pēc uzņēmēja teiktā, varētu būt darījumu komplekss "Jaunā Teika", tirdzniecības centrs "Domina", loģistikas centrs "Berģi". 

Oktobrī Arakass uzaicināts piedalīties nekustamā īpašuma BREL ("Baltic Real Estate Leader") forumā – paneļdiskusijā paust savu redzējumu par to, "kā no citroniem pagatavot limonādi" jeb kā pārdzīvot un savā labā izmantot pašreizējos nenoteiktības laikus. To vēlētos saprast arī "Delfi Bizness".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!