Foto: DELFI
"Nepilnu četru gadu laikā man izdevās teju trīskāršot savu algu un nokļūt no finanšu analītiķa līdz valdes locekļa pozīcijai regulētā finanšu uzņēmumā," stāsta uzņēmējs un personīgo finanšu treneris Valters Vestmanis, ieskicējot kļūdas, kas pirms tam kavēja karjeras izaugsmi.

"Runāt par kļūdām nekad nav forši, jo tas nozīmē atzīt, ka kaut kas ir darīts nepareizi. Šajā gadījumā jāsaka, ka nepieļāvu lielas kļūdas, no tā skatu punkta, ka izdarīju nepareizi, drīzāk - es biju nepieredzējis un nezināju kā lietas labāk darīt," saka eksperts.

Viņš norāda, ka aktuāls ir vecais labais teiciens: mūžu dzīvo mūžu mācies.

"Šīs noteikti ir lietas, ko es ceru, ka es būtu uzzinājis brīdī, kad spēru pirmos soļus darba pasaulē. Tāpēc šoreiz dalos ar kļūdām kuras es otrreiz vairs nevēlos pieļaut," saka Vestmanis.

Šo video piedāvā programma "Neatkarīgais investors" sadarbībā ar "Delfi Bizness", lai skaidrotu, kā efektīvi krāt un ieguldīt, dzīvojot Latvijā. Seko mūsu jaunumiem "Delfi" portālā un pieseko YouTube kanālam "Finansiālā neatkarība", kurā pieejama noderīga informācija par dažādiem finanšu, pensiju, biznesa un pašizaugsmes jautājumiem. Ja tevi interesē attīstīt ieguldīšanas prasmes, dodies šeit, lai reģistrētos bezmaksas ieguldīšanas vebināram, kuru jau drīzumā vadīs Toms Kreicbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!