Foto: Publicitātes foto
Ģirts Kurmis pametīs "BigBank" Latvijas filiāles vadītāja amatu, informē bankas pārstāvji.

Kurmis, kurš bankas filiāli vadīja četrus gadus, šo amatu pametīs 31. janvārī.

Viņa vietā vadītāja amatam izvēlēts Edgars Surgofts, kurš bankā strādā vairāk nekā 15 gadus, un iepriekš bijis Klientu attiecību vadības nodaļas vadītājs, kā arī filiāles valdes loceklis.

"Edgars gadu gaitā ir parādījis savu spēju sasniegt lieliskus rezultātus. Es uzskatu, ka viņam ir laba pieredze, uz attīstību vērsts redzējums un liela motivācija virzīt mūsu Latvijas filiāli pretī jaunām uzvarām," saka "Bigbank" grupas izpilddirektors Martins Lants.

"Vēlos pateikties arī Ģirtam Kurmim par ieguldīto darbu pēdējo četru gadu periodā, kurā banka ieviesa jaunu programmatūru "Nest", izveidoja Mājokļa kredīta produktu, un kopumā nodrošināja labus biznesa rezultātus," viņš piebilst.

"Bigbank" AS ir Igaunijas banka, kas specializējas patēriņa kredītu un aizdevumu juridiskām personām izsniegšanā, kā arī izdevīgu termiņnoguldījumu pakalpojumu sniegšanā. Uzņēmums izvērsis darbību ārpus Igaunijas, izveidojot filiāles Somijā, Zviedrijā, Latvijā, Lietuvā, Bulgārijā, kā arī piedāvājot pārrobežu pakalpojumus Austrijā, Vācijā un Nīderlandē.

Uzņēmumu vada grupas valdes loceklis Martins Lants. Valdē darbojas arī Svens Raba, Marts Veskimagi un Argo Kiltsmans.

2020. gadā "Bigbank Latvija" apgrozīja 20 979 881 eiro, kas ir par 2% mazāk nekā 2019. gadā. Gada peļņa sasniedza 10 074 721 eiro. Gada laikā banka izsniedza kredītus 71 240 552 eiro apjomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!