Foto: DELFI

Kopš AS "Latvijas hipotēku un zemes banka" ("Hipotēku banka") komercdaļu iegādes AS "Swedbank" ir atvērusi papildu 10 klientu apkalpošanas vietas dažādos Latvijas reģionos, portālu "Delfi" informēja bankas preses sekretāre Kristīne Jakubovska.

"Swedbank" apkalpošana klātienē tagad ir pieejama arī Mērsragā, Sabilē, Maltā, Viļānos, Dagdā, Ludzā, Kārsavā, Ilūkstē, Krāslavā un Iecavā. Patlaban "Swedbank" ir pieejama 112 Latvijas vietās, no kurām 55 ir paplašināta servisa filiāles un tas ir lielākais bankas apkalpošanas tīkls Latvijā.

Kopā ar "draudzīgo bankomātu" tīklu (SEB, DNB, "Hipotēku banka") Swedbank klientiem ir pieejami 779 bankomāti naudas izņemšanai bez papildu maksas, savukārt bezmaksas naudas iemaksu iespējams veikt 84 bankomātos visā Latvijā.

Kā ziņots, "Latvijas Hipotēku un zemes banka" četras komercaktīvu paketes, izsakot visizdevīgāko piedāvājumu, ir iegādājušās AS "Swedbank" un AS "SEB banka".

Valdība pērn rudenī vienojās par "Hipotēku bankas" komercdaļas pārdošanas stratēģiju. Bankas komercdaļa sadalīta un tiek pārdota sešās paketēs.

Uz "Hipotēku bankas" bāzes plānots veidot "Attīstības banku", kas nodarbotos ar valsts atbalsta sniegšanu uzņēmumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!