Foto: Publicitātes attēli
Ar "Rietumu bankas" piešķirto 8 miljonu eiro finansējumu top jauns dzīvokļu komplekss "Deglava Gleznotāju rezidences" Pļavniekos, Rīgā, informē šī banka.

"Rietumu banka" norāda, ka tā turpina atbalstu Latvijas nekustamā īpašuma attīstības projektu realizācijai, atbilstoši saviem stratēģiskajiem biznesa mērķiem.

"Nekustamā īpašuma projektu attīstītībai, it sevišķi galvaspilsētas mikrorajonos, ir būtiska nozīme, domājot par jaunu, modernu un energoefektīvu dzīvokļu pieprasījumu Rīgas nekustamā īpašuma tirgū, turklāt ne tikai pilsētas centrā, bet arī mikrorajonos," norāda "Rietumu bankas" Kredītu pārvaldes vadītājs Artūrs Jukšs, piebilstot, ka tirgū nonāks laikmetīgs daudzstāvu ēku komplekss.

"Deglava Gleznotāju rezidences" ir sešu daudzstāvu ēku komplekss, kas sadalīts 3 būvniecības kārtās, no kurām divas ēkas ir jau pabeigtas un tuvākajā laikā tiks sākta vēl divu ēku būvniecība. Projekta otrajā kārtā paredzēti 142 dzīvokļi, ar kopējo platību 8250 m2. Katrai no ēkām atbilstoši kompleksa nosaukumam – "Deglava Gleznotāju rezidences", dots kāda ievērojama mākslinieka vārds: Degā, Renuārs, Dalī, Monē, van Gogs un Rembrants.

Projekta attīstītājs ir "Electra Group", būvdarbus veic daudznozaru uzņēmums "Monum", savukārt ēku kompleksa vizuālo risinājumu realizējis arhitektu birojs "Tectum".

Kopējais 2022. gadā "Rietumu bankas" izsniegto un parakstīto kredītu apjoms darījumiem, kas saistīti ar nekustamā īpašuma attīstību, sasniedz 54 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!