Foto: LETA
Pārvēlēta AS "Rietumu banka" valde, un tai pievienojušies trīs jauni valdes locekļi - Aleksandrs Vološins, Nataļja Perhova un Jeļena Buraja, liecina "Firmas.lv" datubāzes informācija.

Valdes priekšsēdētāja amatā darbu turpina Aleksandrs Pankovs, bet valdes locekļu amatos turpina strādāt Ruslans Stecjuks, Rolfs Fulss, Jevgeņijs Djugajevs un Iļja Suharenko.

Jaunā valde reģistrēta 10. oktobrī.

Kā ziņots, "Rietumu banka" šogad pirmajā pusgadā strādāja ar auditēto peļņu 51,294 miljonu eiro apmērā, kas ir par 36,4% vairāk nekā pērn attiecīgajā laika periodā. Savukārt bankas grupas peļņa pieauga par 48,3% un bija 53,23 miljoni eiro. Bankas aktīvu apjoms jūnija beigās sasniedza 3,6 miljardus eiro.

Lielākie bankas akcionāri ir "Boswell (International) Consulting Limited" - 33,11%, SIA "Esterkin Family Investments" - 33,12%, SIA "Suharenko Family Investments" - 17,34%. Pēc "Firmas.lv" datiem, "Esterkin Family Investments" vienīgais īpašnieks ir Leonids Esterkins, bet "Suharenko Family Investments" vienīgais īpašnieks ir Arkādijs Suharenko.

"Rietumu banka" ir trešā pēc aktīviem lielākā banka Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!