Foto: F64

'Swedbank' Liepājā atklājusi pirmo bankas reģionālo pārstāvniecību, kurā strādās līdz 30 cilvēkiem, ziņo banka. Viņi līdztekus jau esošajai "Swedbank" Liepājas filiālei nodrošinās klientu konsultācijas un apkalpošanu.

Pārstāvniecības atklāšana notiek bankas reģionālās attīstības stratēģijas ietvaros, lai nodrošinātu bankas pakalpojumu pieejamību arī no reģionālajiem centriem un atbalstītu šo centru kopējo izaugsmi. Jaunā pārstāvniecība paplašinās pieejamo pakalpojumu klāstu, sola banka. Tā arī norāda, ka jau šobrīd novēro lielu potenciālo darbinieku atsaucību pievienoties "Swedbank" Liepājas komandai.

"Tikai spēcīgi reģioni sniedz perspektīvas iespējas uzņēmumiem un cilvēkiem attīstīt ekonomiku, kas savukārt sekmē visas valsts tautsaimniecības attīstību. Jauni biznesi var rasties tad, kad atbalstām uzņēmīgus cilvēkus un drosmīgas idejas. Un mūsdienās kā zināms, bizness var strādāt bez teritoriālām robežām," klāsta "Swedbank Latvija" valdes priekšsēdētājs Lauris Mencis.

Jaunā reģionālā pārstāvniecība atrodas A. Pumpura ielā.

"Swedbank" reģionālās attīstības stratēģijas ietvaros, bez Liepājas daļa no bankas pakalpojumiem jau deleģētas kolēģiem Valmierā, Ventspilī un Daugavpilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!