Lai gan abu "Nākotnes kapitāla" vadītāju portfeļi ir ar mīnusa zīmi, kopējie skaitļi nebūt nav tik traģiski, un, ja salīdzina ar to, cik šogad ir zaudējis "S&P 500" indekss, nepavisam nav tik slikti. Par to, kuras ir veiksmīgākās Kuzikova akcijas un kā veicas Vilūna kriptovalūtām, skatieties raidījumā.

“Salīdzinot ar “S&P 500”, mans portfelis uzrāda trīs reizes labāku rezultātu,” saka Kuzikovs, bet piebilst, ka veiksmes, precīzāk, mazākas neveiksmes pamatā nav ģeniāli darījumi, bet gan stratēģija, kas paredz regulāru investēšanu. 

Savukārt, atbildot uz Vilūna jautājumu, vai svētku periods varētu pacelt patēriņa preču uzņēmumu akciju cenu, Kuzikovs saka, ka, visticamāk, viņa portfelī tas neatspoguļosies, jo tur nav tādu uzņēmumu, kas no tā izteikti gūtu labumu.

Vilūns raidījumā atzīst, ka viņa portfelim šobrīd sokas ne visai labi. Baltijas uzņēmumu akcijas turpina savu lejupslīdi. Katru nedēļu indekss, kas apkopo aktīvāk tirgotos uzņēmumus Baltijā, mazliet krītas vērtībā. “Tur, visticamāk, arī nekas nemainīsies, kamēr vien tirgū neuzlabosies situācija,” saka Vilūns, bet akcentē vienu labu lietu, kas Baltijas biržas atšķir no pasaules, – daudz mazāk emociju, mazāk spekulāciju. Attiecīgi nav strauju kāpumu, bet arī nav strauju kritumu. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!