Foto: Publicitātes foto

E-komercijas uzņēmuma "PHH Group", kas ir pazīstams ar tādiem zīmoliem kā "220.lv", "Pigu.lt", "Kaup24.ee", "Hansapost.ee" un "HobbyHall.fi", ilggadējais izpilddirektors Daiņus Ļuļis (Dainius Liulys, fotogrāfijā) nolēmis nodot savu izpilddirektora amatu, savstarpēji vienojoties ar "PHH Group" valdi un akcionāriem. Viņa vietā uz laiku izpilddirektora amatā stāsies Ksavjers Karliers (Xavier Carlier), kurš iepriekš bijis pārmaiņu vadības direktors.

"PHH Group" nesen definēja savu izaugsmes stratēģiju turpmākajiem gadiem un tās īstenošanai saņēma papildu finansējumu no akcionāriem.

Daiņus Ļuļis norāda: "Šajā uzņēmumā strādāju teju 15 gadus. Tas ir mans lolojums, mans dzīves darbs. Un tas ir bijis aizraujošs ceļojums. Pēdējo divu gadu aktualitātes ir apvienojušas "Pigu Group" un "Hobby Hall Group" jaunizveidotajā "PHH Group", stiprinot akcionāru bāzi ar "MidEuropa". Nesen esam vienojušies ar mūsu valdi un akcionāriem piešķirt nebijušus resursus, lai mūsu ambiciozo inovāciju un izaugsmes plānu padarītu par realitāti. Esam nostiprinājuši akcionāru bāzi, izveidojuši augstas kvalitātes uzraudzības padomi un būtiski stiprinājuši "Pigu Hobby Hall" komandu, tuvākajā laikā sagaidot vēl citus jaunumus. Man jaunās stratēģijas īstenošanas sākums ir īstais brīdis, lai paietu malā. Es turpināšu strādāt kā valdes un izpilddirektora padomnieks un kā nozīmīgs "PHH Group" akcionārs."

"PHH Group" darbojas Baltijas valstīs un Somijā. Grupa tika izveidota, apvienojot Lietuvā, Latvijā un Igaunijā bāzēto "Pigu Grupu" ar Somijas un Igaunijas mazumtirdzniecības gigantu "Hobby Hall". "PHH Group" pārvalda e-veikalus un tirdzniecības platformas Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!