Foto: Publicitātes foto

Turpinot attīstību un reaģējot uz klientu pieprasījumu, iepirkšanās centrs internetā "220.lv" paplašinājis sadarbību ar VAS "Latvijas Pasts" un noslēdzis vienošanos par preču piegādi arī uz Latvijas Pasta pakomātiem. Tagad "220.lv" klienti savus sūtījumus var saņemt arī kādā no "Latvijas Pasta" pakomātiem. Pastam visā Latvijā ir 61 pakomāts, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Tādējādi "220.lv" turpmāk nodrošinās vēl daudzveidīgāku, ātrāku un ērtāku preču piegādi gan Rīgā, gan Latvijas reģionos.

"220.lv" komunikācijas un mārketinga vadītāja Līga Bubko norāda, ka šāds solis ir sperts, lai pilnveidotu preču saņemšanas iespējas arī reģionos.

Pēdējo mēnešu laikā uzņēmums ir piedzīvojis tik lielu preču pieprasījumu, kāds tas ierasti ir ap Ziemassvētku laiku. Iepirkšanās centrs ir pilnveidojis sortimentu, pievienojot jaunus veikalus, nodrošinot vairāk preču kategoriju un plašāku sortimentu.

"Jāatzīst, ka vienlaikus tas nosaka arī nepieciešamību pārskatīt un uzlabot piegādes veidus. Vispopulārākais preču piegādes veids ir "220.lv" preču saņemšanas punkti, savukārt nākamā klientu izvēle ir pakomāti, tāpēc sadarbības paplašināšana šajā jomā ir likumsakarīgs solis," norāda Bubko.

Aprīlī un maijā preču saņemšanu uz pakomātiem līdz šim ir izmantojusi vairāk nekā viena trešā daļa no visiem "220.lv" klientiem.

Populārākās preces, ko pircēji iegādājas ar saņemšanu pakomātā, ir kosmētika un smaržas, mazā sadzīves tehnika, dažādas saimniecības preces, kā arī preces bērniem. Savukārt pilsētas, kurās piegādi uz pakomātiem izmanto visaktīvāk, ir Rīga, Liepāja, Jelgava, Daugavpils, Jūrmala, Ventspils, Rēzekne, Valmiera, Jēkabpils un Ogre.

Klientiem jāņem vērā, ka "Latvijas Pasta" pakomātos ievietojamo sūtījuma svars nedrīkst pārsniegt 31,5 kilogramus, bet sūtījuma izmēram jāatbilst izmēram 38cmx38cmx58cm.

"Pigu Grupa", kurai pieder tiešsaistes veikals "220.lv"" Latvijā, "Pigu.lt" Lietuvā un "Kaup24.ee" Igaunijā, ir lielākais e-komercijas tirgus dalībnieks Baltijas valstīs.

Kopš 2015. gada "Pigu Grupu" pārvalda viena no lielākajām privātkapitāla investīciju sabiedrībām Centrāleiropā un Austrumeiropā "MCI". 2019. gadā uzņēmums izveidoja tirdzniecības platformu, kas darbojas visās trīs Baltijas valstīs, nodrošinot tiešsaistes tirdzniecības centra funkciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!