Foto: Reuters/Scanpix

Azartspēļu uzņēmums SIA "Admirāļu klubs" 2022. gadā palielinājis apgrozījumus līdz 11,49 milj. eiro. Pēc tam, kad 2021. gadā tas strādāja ar 7,34 milj. eiro lieliem zaudējumiem, aizvadītais gads noslēgts ar 4,29 milj. eiro peļņu pēc nodokļu nomaksas, šādus datus uzrāda "Lursoft" Klientu portfelis.

2022. gada martā SIA "Admirāļu klubs" sekmīgi atsāka darbu pēc ilgstošās dīkstāves, aizvadītajā gadā veicot spēļu zāļu tīkla optimizāciju. Tā rezultātā uzņēmums pērn slēdzis 4 spēļu zāles, gadu noslēdzot ar 20 spēļu zālēm Rīgā un lielākajās Latvijas pilsētās. Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA "Admirāļu klubs" norādījusi, ka pērn darbību sāka tā pirmā interaktīvā azartspēļu platforma.

Pirms pandēmijas 2019. gadā SIA "Admirāļu klubs" apgrozīja 26,59 milj. eiro, bet turpmākajos gados tā apgrozījums būtiski samazinājās. "Lursoft" Multi atskaites dati rāda, ka 2020. gadā SIA "Admirāļu klubs" apgrozījums saruka līdz 10,64 milj. eiro, bet 2021. gadā bija vien 1,31 milj. eiro.

Iesniegtajā vadības ziņojumā uzņēmums norādījis, ka tā galvenais mērķis 2023. gadā ir uzlabot saimnieciskās darbības rezultātus, kā arī pilnveidot un attīstīt izklaides pakalpojumu kvalitāti un klāstu. Tas turpinās investēt darbinieku kvalifikācijas celšanā un pilnveidos darbinieku izpratni un profesionālās prasmes, zināšanas par klientu apkalpošanu un atbildīgu nozari.

"Lursoft" dati rāda, ka SIA "Admirāļu klubs" pagājušajā gadā ar darba vietām nodrošināja 135 darbiniekus. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā uzņēmums 2022. gadā samaksājis 3,75 milj. eiro, tostarp 0,82 milj. eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 0,61 milj. eiro iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

1995. gadā reģistrētā SIA "Admirāļu klubs" kapitāldaļu turētāji ir Austrijā reģistrētais "Novomatic AG" (60%) un Jānim Zuzānam pastarpināti piederošais SIA "Foroms" (40%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!