Foto: Publicitātes attēls

Piektdien zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS) sveica Gada balvas zivsaimniecībā "Lielais loms – 2015" laureātus un vecināšanas balvu saņēmējus – zivsaimniecības nozares uzņēmējus un jaunos darbiniekus portāls "Delfi" uzzināja Zemkopības ministrijā.

Šogad laureātu nosaukumus, diplomus un balvas piešķīra trīs nomināciju grupās. Laureāta nosaukums nominācijā "Gada uzņēmums zivsaimniecībā" tika piešķirts SIA "Karavela" un tās vadītājam Andrim Bitem. Nominācijā "Par inovatīvu uzņēmējdarbību" par labāko atzīta SIA "Unda", savukārt nominācijā "Jauns un daudzsološs nozarē" laureāta titulu ieguva Dana Odnoroga, kas darbojas SIA "BraDava".

Balva "Par mūža ieguldījumu zivsaimniecībā" šogad piešķirta Latvijas Zivsaimnieku asociācijas vadītājam Inārijam Voitam par dedzīgu, raženu un neatlaidīgu darbu zivsaimniecības nozarē daudzu gadu garumā.

Zemkopības ministrijas Gada balva zivsaimniecībā "Lielais loms" ir nozares augstākā atzinība par nozīmīgiem sasniegumiem un ieguldījumu nozares labā, un šogad tā tika rīkota pirmo gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!