Foto: F64
Noslēdzoties "EuroPark Latvia" un "UniPark" autostāvvietu pārvaldītāja SIA "Stova" apvienošanās procesam, visas "UniPark" autostāvvietas Rīgā no 1. jūnija darbojas ar "EuroPark" zīmolu, informē "EuroPark Latvia".

Līdz ar apvienošanās procesu "EuroPark" apsaimniekoto objektu skaits Rīgā sasniedzis 95 autostāvvietas, nodrošinot vietas kopumā vairāk nekā 10 000 automašīnām. "UniPark" līdz šim Rīgā apsaimniekoja daudzstāvu autostāvvietas Prāgas ielā 2 un Lielgabalu ielā 4, autostāvvietas pie tirdzniecības centriem "Olimpia" un "Rimi", Mūkusalas Biznesa centra autostāvvietu, kā arī virkni citu, kopumā 11 objektu Rīgā un tās apkārtnē.

SIA "EuroPark Latvia" autostāvvietu pakalpojumu biznesā Rīgā strādā kopš 2001. gada. 2019. gada maijā par uzņēmuma īpašnieku kļuva Lietuvas investoriem piederošā kompānija SIA "Stova", kura nodrošina autostāvvietu un to apsaimniekošanas pakalpojumus arī Lietuvā, Igaunijā un Polijā. Pēc reorganizācijas procesa pabeigšanas "Stova" beigs pastāvēt, savukārt par "EuroPark Latvia" tiešo īpašnieku kļūs Lietuvā reģistrēts uzņēmums "Parkdema".

"UniPark" autostāvvietu līdzšinējie lietotāji aicināti turpmāk pakalpojuma apmaksai izmantot vienoto "EuroPark" mobilo norēķinu lietotni. Savukārt "UniPark" ilgtermiņa līgumu īpašnieki ar jautājumiem par līgumu pārslēgšanu vai piekļuvi pašapkalpošanās portālam aicināti interesēties "EuroPark" operatoru centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!