Foto: Publicitātes foto

Stājoties pretī jauniem izaicinājumiem, AS "Balticovo" padome ir pieņēmusi lēmumu valdes priekšsēdētāja amatā iecelt līdzšinējo valdes priekšsēdētāja vietnieku Vladimiru Mhitarjanu, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Padomes priekšsēdētājs Valdis Grimze sacījis, ka "Vladimirs Mhitarjans ir pierādījis sevi kā komandas spēlētāju, kuram ir lieli plāni. Uzskatām, ka šādas izmaiņas nāks par labu uzņēmuma turpmākajai attīstībai un panākumu gūšanai gan vietējā, gan starptautiskā mērogā".

Savukārt jaunieceltais "Balticovo" valdes priekšsēdētājs uzsvēris, ka "mūsu uzņēmuma spēks ir komanda, kuras saknes ir šeit, Latvijā. Ar mīlestību darām savu darbu, nododot to ar katru produktu mūsu pircējiem".

"Madonas brīvās turēšanas putnu novietnes atklāšana bija pirmais solis uz zaļāku ražošanu un dzīvnieku labturību, nu jau aktīvi strādājam arī pie plastmasas aizvietošanas ar kartonu, kā arī drīzumā veikalu plauktos mūsu produkcija būs atrodama "Bio-Based TetraPak" iepakojumā, nodrošinot ne tikai kvalitatīvu produktu ar augstu pievienoto vērtību, bet arī esot atbildīgiem pret vidi. Mēs nedomājam tikai par rītdienu, mēs domājam arī par parītdienu," sacījis Mhitarjans.

"Balticovo" ir lielākais olu un olu produktu ražotājs Ziemeļeiropā ar 40 gadu nozares pieredzi. Tā pamatdarbība ir vistu olu, olu pulvera, olu šķidrās masas, vārītu vistu olu bez čaumalas, vārītu kapātu olu ražošana un realizācija. "Balticovo" ir orientēts uz darbību Latvijas un starptautiskos tirgos un eksportē ap 70% no saražotās produkcijas. Produkcija tiek eksportēta uz Eiropas valstīm, to skaitā citām Baltijas valstīm, Skandināvijas valstīm, Vāciju, Nīderlandi, Beļģiju, Austriju, Franciju, Itāliju, Poliju, Čehiju, Slovākiju, Slovēniju, Ungāriju, Rumāniju un Bulgāriju, kā arī uz Ziemeļameriku, Japānu, Vidusāziju, Āfrikas un Tuvo austrumu valstu reģionu.

"Balticovo" apgrozījums aizvadītajā gadā bija 48,669 miljoni eiro, kas ir par 7% mazāk nekā gadu iepriekš un uzņēmums gadu noslēdzis ar 5,374 miljonu eiro peļņu, kas ir uz pusi mazāka nekā gadu iepriekš, liecina informācija "Firmas.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!