Foto: F64
Taksometru kompānija SIA "Baltic Taxi" nolēmusi paplašināt savu darbību arī ārpus Rīgas, apliecināja uzņēmuma finanšu direktors Juris Erts.

Sākotnēji uzņēmums darbojās Rīgā un Mārupes novadā, pēc tam apgūta Jūrmala, bet tagad pakalpojumi tiek sniegti arī Valmierā.

"Nozare.lv" novēroja, ka Valmieras centrā izveidota speciāla "Baltic Taxi" taksometru stāvvieta, kurā dežurē divas automašīnas.

"BalticTaxi" autoparkā ir 126 spēkrati, uzņēmumā strādā vairāk nekā 350 darbinieki.

"Baltic Taxi" darbību uzsāka 2010.gadā. Sākotnēji kompānija piederēja uzņēmējam Jānim Naglim (30% kapitāldaļu) un toreizējai lidsabiedrības "airBaltic" līdzīpašniecei SIA "Baltijas aviācijas sistēmas" (70%). Vēlāk Nagļa daļa samazinājās līdz 3%, bet BAS - pieauga līdz 97%.

Pēc "Firmas.lv" datiem, kopš šā gada 4.janvāra Naglim joprojām pieder 3%, bet BAS daļa sarukusi līdz 7%. Tagad 90% kapitāldaļu reģistrēti uz pašas "Baltic Taxi" vārda. Uzņēmuma valdes loceklis Naglis šonedēļ uz telefona zvaniem neatbildēja, savukārt uzņēmuma direktors Ingus Kļaviņš jautājumu par īpašnieku struktūras maiņu pāradresēja pašiem īpašniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!