Foto: Pixabay

"Belarus" traktoru, agregātu, rezerves daļu, kā arī meža u.c. tehnikas tirgotājs – Latvijas – Baltkrievijas kopuzņēmums SIA "M.T.Z.-Serviss" – 2020.gadā apgrozījis 3,24 milj. Eiro, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir kritums par 7,46%. Tikmēr uzņēmuma peļņa pieaugusi no 4,08 tūkst. eiro 2019.gadā līdz 29,58 tūkst. eiro pērn.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA "M.T.Z.-Serviss" norādījis, ka 2020.gadā tas realizējis "Belarus" traktorus 2,42 milj. eiro vērtībā, traktoru rezerves daļas – par 558,51 tūkst. eiro.

Gulbenes novadā reģistrētais Latvijas – Baltkrievijas kopuzņēmums SIA "M.T.Z.-Serviss" pieder Maksimam Zagoruiko.

"Lursoft" pieejamā informācija rāda, ka SIA "M.T.Z.-Serviss" pagājušajā gadā uzvarējis sešos iepirkumu konkursos. No tiem lielākais bijis Baltinavas novada pašvaldības iepirkums par traktortehnikas ar frontālo iekrāvēju un pļaujmašīnas iegādi. Iepirkuma kopējā līgumcena bijusi 28,55 tūkst. eiro, no tiem 25,95 tūkst. eiro veidojusi SIA "M.T.Z.-Serviss" daļa.

SIA "M.T.Z.-Serviss" šobrīd ir reģistrētas trīs struktūrvienības – interneta veikals, kā arī tirdzniecības un servisa centrs Rīgā un veikals – servisa centrs Preiļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!