Foto: LETA

SIA "Circle K Latvia" laika periodā no 2019. gada 1. maija līdz 2020. gada 30. aprīlim apgrozījusi 408,02 miljonus eiro jeb par 4% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas samazinājusies līdz 13,7 miljoniem eiro, kas ir kritums par 28,7%, informē "Lursoft" Klientu portfelis. Peļņas kritums galvenokārt izskaidrojams ar degvielas cenu kāpumu un līdz ar to aizvien sīvāku konkurenci tirgū, kā arī Covid-19 ietekmi gada pēdējā ceturksnī.

Degvielas tirgotājs "Circle K Latvia" aizvadītajā pārskata gadā atvēris četras jaunas pilna servisa degvielas uzpildes stacijas – Siguldā, Salaspilī un divas Rīgā. Tāpat arī "Circle K Latvia" ieviesis jauno veikala konceptu ar paplašinātu ēdienu piedāvājumu un atpūtas zonu 28 pilna servisa degvielas uzpildes stacijās.

Kā norādīts iesniegtajā gada pārskatā, nākotnē "Circle K Latvia" plāno saglabāt un turpināt attīstīt savas pozīcijas Latvijas tirgū. 2020./2021. pārskata gadā uzņēmuma vadība turpināšot pievērst lielu uzmanību nemainīgi augstas degvielas un pārējo preču un pakalpojumu pakalpojumu kvalitātes nodrošināšanai, mazumtirdzniecības tīkla attīstīšanai un "Circle K" zīmola nepārtrauktai attīstībai Latvijas tirgū, kā arī turpmākai uzņēmuma darbības attīstīšanai un efektivitātes uzlabošanai.

"Circle K Latvia" aizvadītajā finanšu gadā ar darba vietām nodrošinājis 862 darbiniekus. Degvielas tirgotājam šobrīd reģistrētas 75 struktūrvienības.

Šogad SIA "Circle K Latvia" jau uzvarējusi 26 publisko iepirkumu konkursos, no kuriem pēdējais ir par degvielas piegādi SIA "Rīgas meži" vajadzībām. Konkursa līgumcena – 12,43 tūkstoši eiro.

"Lursoft" apkopotā informācija liecina, ka "Circle K Latvia" pagājušā gadā bijis otrs lielākais nodokļu maksātājs Latvijā, piekāpjoties vien SIA "Orlen Latvija". Pērn "Circle K Latvia" nodokļos valsts kopbudžetā samaksājis 185,6 miljonu eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!