Foto: Publicitātes foto

Koplietošanas uzņēmums "CityBee" turpina īstenot investīciju plānus Latvijā un papildina autoparku ar jauniem modeļiem – šobrīd ar "Mini Cooper" un "Fiat 500" markas kabrioletiem, bet drīzumā lietotājiem būs pieejami arī standarta "Mini Cooper" un "Qashqai" modeļi, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Kopā ar 35 jauno modeļu automašīnām kopējā autoparkā vasaras sākumā būs 350 transportlīdzekļu vienības.

Pēdējo nedēļu laikā ir trīskāršojies "CityBee" koplietošanas automašīnu lietotāju skaits, kas norāda uz pakāpenisku nozares atgūšanos no ārkārtējās situācijas radītās ietekmes.

"Esam gandarīti, ka tirgus sāk pakāpeniski atdzīvoties un pieaug iedzīvotāju interese par mobilitāti. Tādēļ šobrīd esam nolēmuši turpināt attīstības plānus un vasaru iesākt ar kabrioletu piedāvājumu, kas ir jauna niša Latvijas piedāvājumam. Var teikt, ka "CityBee" būs pirmais uzņēmums, kas piedāvās Latvijas tirgum kabrioletu nomu koplietošanā, norāda "CityBee Latvija" vadītāja Egija Gailuma.

Vienlaikus autoparks tiks papildināts arī ar citiem "Mini Cooper" modeļiem un "Qashqai" markas automašīnām, papildinot kopējo autoparku par 35 vienībām. "CityBee" nomā būs aptuveni 350 automašīnas - "Fiat 500", "Mini Cooper", "Toyota Corolla", "Peugeot 308", "Qashqai" un "Fiat Ducato".

"CityBee" darbojas 14 pilsētās Eiropā, piedāvājot vieglo un kravas automašīnu, velosipēdu un elektrisko skrejriteņu nomu. Tā mērķis ir piedāvāt ekonomiskas un alternatīvas transporta iespējas, atvieglojot iedzīvotāju pārvietošanos un samazinot vides piesārņojumu pilsētā.

"CityBee" ir investīciju uzņēmuma "Modus Group" projekts. "Modus Group" specializējas finansējuma piesaistē autobūves nozarei, atjaunojamās enerģijas un nekustamā īpašuma projektiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!