Foto: DELFI
Dānijas kuģniecības un loģistikas uzņēmums "DFDS Group" iegādājies visas Zviedrijas un Baltijas loģistikas uzņēmuma "Karlshamn Express" akcijas, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Karlshamn Express" ir specializējies loģistikas pakalpojumu sniegšanā starp Baltijas valstīm, Krievijā un tai apkārt esošajās valstīs, un Skandināvijā, kā arī šo valstu starpā, un piedāvā integrētus loģistikas risinājumus, transporta un ekspedīcijas, kā arī uzglabāšanas pakalpojumus. Uzņēmuma galvenie biroji atrodas Kārlshamnā un Liepājā, kā arī ir mazāki biroji Ventspilī, Klaipēdā un Kaļiņingradā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 100 darbinieku.

DFDS mērķis ir attīstīt un paplašināt savu tīklu, un tāpēc "Karlshamn Express" spēcīgais tīkls, jo īpaši saistībā ar transporta pakalpojumu nodrošināšanu Baltijā, Krievijā un tai apkārtesošajās valstīs, un Skandināvijā, kā arī šo valstu starpā, ir lielisks papildinājums spēcīgajam DFDS tīklam Eiropas kontinentālajā daļā, Apvienotajā Karalistē un Īrijā, kā arī Ziemeļvalstīs, darījumu pamato "DFDS Group" loģistikas nodaļas viceprezidents un vadītājs Edijs Grīns.

Turklāt Karlshamn Express uzņēmumam DFDS ir jau labi zināms kā viens no tā galvenajiem klientiem kuģu maršrutos starp Baltijas valstīm un Zviedriju.
Tiek uzsvērts, ka apvienojoties uzņēmuma vadībai un darbiniekiem, DFDS un "Karlshamn Express" kopīgiem spēkiem turpinās uzlabot pakalpojumu kvalitāti un rūpēties par saviem klientiem. Visiem darbiniekiem tiks piedāvāta iespēja turpināt strādāt uzņēmumā, kura nosaukums un zīmols turpmāk būs "DFDS Logistics".

"DFDS ir liela organizācija, kurai pieder resursi, kas rada platformu Karlshamn Express izaugsmei dažādos tirgos un mūsu attīstītajās uzņēmējdarbības jomās," stāsta "Karlshamn Express" Liepājas filiāles rīkotājdirektors Oļegs Bambuļaks.

DFDS ir lielākais apvienotais loģistikas un kuģniecības uzņēmums Ziemeļeiropā. "DFDS Seaways" apkalpo tīklu ar 30 maršrutiem, pa kuriem kursē 50 kravas un pasažieru kuģu, savukārt "DFDS Logistics" piedāvā kravas pārvadājumu risinājumus Eiropā, izmantojot piekabes, konteinerus un dzelzceļu.

DFDS nodarbina 5900 darbinieku 20 valstīs, un tas ir dibināts 1866. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!