Foto: DELFI

Degvielas vairumtirdzniecības, loģistikas un transportēšanas pakalpojumu sniedzējs SIA "Pirmas" pagājušajā gadā strādāja ar 223,93 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 33,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa sasniedza 2,3 miljonus eiro, liecina "Lursoft Klientu portfeļa" publiskotā informācija.

SIA “Pirmas” 2021.gadā piedalījies vairākos naftas produktu piegādes konkursos un cenu aptaujās, uzvarot 78 no tiem.

Šogad uzņēmums plāno nostiprināt saiti ar pastāvīgajiem klientiem un drošiem partneriem, tāpat arī pastāvīgi uzlabot kvalitātes vadības sistēmu un meklēt jaunus klientus, palielināt apgrozījumu.

"Lursoft" Multi atskaites dati rāda, ka aizvadītajā gadā SIA “Pirmas” sasniedzis otru augstāko apgrozījuma rādītāju tā darbības vēsturē. Vēl augstāks tas bijis vien 2019. gadā, kad uzņēmums apgrozīja 228,12 miljoni eiro. Lielākā peļņa uzņēmumam reģistrēta 2017. gadā – 3,3 miljoni eiro.

2013. gadā reģistrētais SIA “Pirmas” pieder lietuviešu UAB “Vaizga” (75%), kā arī Jurim Polujanskim (20%) un Arūnam Satkum (5%).

Pērn SIA “Pirmas” bija darba devējs 62 darbiniekiem. VID publiskotā informācija rāda, ka nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā degvielas vairumtirgotājs samaksāja 111,5 miljonus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!