Foto: Publicitātes foto

"Dr. Solomatina Acu centrs" sadarbībā ar "Swedbank" ieguldījis vairāk nekā 300 tūkstošus eiro jaunākās paaudzes femtolāzera "VisuMax 800" refraktīvo operāciju iekārtas iegādē. Tā ļaus uzlabot acu ārstniecības procesu, samazinot gan acu operāciju laiku, gan arī potenciālos komplikāciju riskus pēc tās.

Ar jauno iekārtu klīnikas ārsti varēs veikt gan redzes korekcijas, gan radzenes transplantācijas operācijas. Kā norāda klīnikas vadītājs Igors Solomatins, iekārta ļaus strādā ne tikai ātrāk, bet arī drošāk. “Acu ārstniecība ir kā juveliera darbs – pat mazākai detaļai vai liekai operācijas minūtei ir liela nozīme pacienta atveseļošanās procesā. Tāpēc ar jauno iekārtu varēsim ne tikai paveikt acu operācijas ātrāk, atslogojot acu ķirurgu darbu, bet arī samazināsim ķirurģiskās iejaukšanās laiku, kas savukārt samazina arī operācijas komplikāciju risku. Pacientiem tas nozīmēs ātrāku un galvenais efektīvāku atveseļošanos,” viņš skaidro.

“Dr. Solomatina Acu centrs” darbojas kopš 1995. gada profesora Igora Solomatina vadībā. Uzņēmums ir Solomatinu ģimenes bizness – arī viņa dēli ir acu ārsti, kuri turpina ģimenē uzkrāto zināšanu pielietošanu darbā klīnikā. Iekārtu iegādē klīnika jau gadiem sadarbojas ar SIA “KJ Serviss”.

“Dr. Solomatina Acu centrs” nodarbina 38 darbiniekus. Kā lēš uzņēmumā, tajā vairāk nekā 35 tūkst. pacientu ir izdevies uzlabot redzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!