Foto: Publicitātes foto

Līdz ar tirdzniecības centra "Akropole" atklāšanu Rīga ir ieguvusi arī jaunu biroju ēku, tajā nepilnu 10 000 kvadrātmetru platībā deviņos stāvos tiek iznomātas B+ klases biroju telpas, informē uzņēmums.

"Akropoles" biroju centrā 60% pieejamo biroja telpu ir iznomātas dažādiem uzņēmumiem, un šobrīd tiek veiktas pārrunas par pārējo nomas platību iznomāšanu.

Biroja centrs tāpat kā tirdzniecības centrs "Akropole" ēkas projektēšanas stadijā ieguvis BREEAM sertifikātu, kas apliecina projekta atbilstību augstākiem energoefektivitātes un ilgtspējības standartiem.

Jau vēstīts, ka aprīlī Rīgā, Maskavas ielā 257, tika atklāts jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole", kurā divos stāvos pārstāvēti teju 170 nomnieki, tostarp ap 140 modes un dzīvesstila preču veikali, dažādu pakalpojumu sniedzēji, kinoteātris "Apollo Kino", "O'Learys" izklaides zona, hokeja spēlēšanai un slidošanai piemērota ledus arēna, "Lemon Gym" sporta klubs, kā arī 30 dažādi restorāni un kafejnīcas.

Iepirkšanās centra ēkas platība ir 98 000 kvadrātmetru, bet teritorijas kopējā platība – teju 16 hektāri. Kopējās investīcijas projekta realizācijā, ieskaitot transporta infrastruktūras izveidi un apkārtnes uzlabošanu, sasniedza nepilnus 180 miljonus eiro. Ēkas dizains tika uzticēts arhitektu birojam "Sarma & Norde arhitekti", bet interjera veidošanā piesaistīts viens no pasaules vadošajiem arhitektūras uzņēmumiem "Benoy".

Daudzfunkcionālā iepirkšanās centra "Akropole" būvniecības darbi tika uzsākti 2017. gada maijā. Objekta pasūtītājs bija SIA "M257", būvdarbus veica SIA "Merks", autoruzraudzību – "Sarma & Norde arhitekti", bet būvuzraudzību – "Būvuzraugi.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!