Foto: Publicitātes foto
Dārzkopības, mājas un mājdzīvnieku preču iegādes centra "Hortes" izveidē investēti vairāk nekā 6,5 miljoni eiro.

Tas izvietots pie tirdzniecības centra "Sāga" Rīgā, Biķeru ielā.

"Hortes" centra kopējā platība ir 6144 m2, no kuriem 1910 m2 veido ārējā tirdzniecības zona, kas apmeklētājiem tiks atvērta šī gada aprīlī. "Hortes" pieejams vairāk nekā 15 000 preču.

Jaunajā veikalā strādā 30 darbinieki un konsultanti.

Lielākā daļa no "Hortes" pieejamā sortimenta ir Baltijas un Nīderlandes audzētavu sezonālie āra un iekštelpu augi, dārzeņu stādi, skujkoki, dzīvžogu koki, augļu koki un krūmi, zāle, kā arī dažādu sēklu piedāvājums. Plašs produktu klāsts veltīts arī mājdzīvniekiem – barība, kopšanas līdzekļi, aprīkojums apmācībām, barības trauki, apģērbi un aksesuāri. Piedāvājumā ir arī dārza un mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces, tostarp mēbeles, spilveni, mājas tekstils, vāzes un puķu podi, sveces un svečturi, trauki, virtuves piederumi un dažādas interjera un dizaina preces. Centrā tiek pārdotas arī preces dārza ierīkošanai un kopšanai.


"Hortes" ir privātā kapitāla ieguldījumu fondam "Livonia Partners" piederošs Igaunijas dārzaugu un mājas preču mazumtirdzniecības zīmols. Pirmais "Hortes" veikals tika atvērts 2006. gadā Tallinā. Šobrīd Igaunijā ir atvērti divi "Hortes" dārza, mājas un mājdzīvnieku preču centri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!