Foto: F64

Ceturtdien darbu sācis Latvijā pirmais "Statoil Fuel & Retail Latvia" (Statoil) ērtas iepirkšanās veikals. Līdzīgi kā Statoil degvielas uzpildes stacijās, tajā būs pieejami klientu iecienītākie produkti – kafija, hotdogi, uz vietas ceptas smalkmaizītes, saldējuma kokteiļi, svaigi spiestas sulas, kā arī dažādas ikdienas preces, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma pārstāve Anete Cērpe.

Jaunais viekals atvērts Rīgā, Vaļņu ielā 11.

"Jaunā veikala atvēršana ir nozīmīgs solis mūsu biznesa paplašināšanā. Vienmēr esam centušies būt soli tālāk, meklēt un attīstīt jaunus konceptus, jo mūs motivē vēlme paveikt nedaudz vairāk, kā gaidīts. Šāda veikala atvēršana tam ir vēl viens apliecinājums," stāsta "Statoil Fuel & Retail Latvia" izpilddirektore Gunta Jēkabsone.

"Mūsu vīzija ir kļūt par pasaulē iecienītāko ērtas iepirkšanās un degvielas iegādes galamērķi. Latvijā degvielas tirdzniecības jomā ieņemam stabilu pozīciju un redzam, ka klienti novērtē arī veikala piedāvājumus. Tāpēc loģisks ir solis kļūt vēl pieejamākiem tiem, kuri ikdienā vairāk pārvietojas ar kājām un velosipēdu," papildina Jēkabsone.

Cērpe portālam "Delfi" skaidroja, ka jaunā veikala koncepts aizgūts no Statoil degvielas uzpildes stacijām un būs tām ļoti līdzīgs, tikai bez degvielas uzpildes iespējas. Baltijas valstis ir pirmās, kas testē šo konceptu Eiropā, līdzīgi veikali atvērti arī Tallinā un Viļņā. "Statoil Fuel & Retail" īpašniekiem "Alimentation Couche-Tard" šādi veikali ir ierasta prakse – tie atvērti daudzās pasaules valstīs, gan Ziemeļamerikā, gan Āzijā, norādīja Cērpe.

Statoil ērtas iepirkšanās veikalā Rīgā kopumā investēti vairāk nekā 100 000 eiro, apgalvoja uzņēmuma pārstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!