Foto: Publicitātes attēli

Apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Hagberg", turpinot attīstīt savu industriālo kompleksu Mārupes novadā, ir sācis mācību centra būvniecību.

Mācību centra būvniecība būs otrais posms industriālā kompleksa attīstībā, kas sākta 2018. gadā, uzbūvējot inovāciju un servisa centru, kur izvietots arī uzņēmuma birojs, dienesta viesnīca un tehniskā servisa ēka.

Mācību centra 1200 kvadrātmetru platībā galvenais darbības mērķis būs darbinieku kompetenču attīstība un cilvēkresursu ilgtspēja. Tā atklāšana ir plānota nākamā gada sākumā.

Mācību centrs, kas atradīsies Mārupes novadā, atbildīs nulles enerģijas kritērijiem, neradīs CO2 izmešus un būs aprīkots ar siltumsūkni un saules paneļiem. Tā izveidē plānots investēt 2 miljonus eiro.

"Pieprasījums pēc kvalitatīva pakalpojuma turpina pieaugt, tāpēc "Hagberg" attīstība ilgtermiņā tiek balstīta zināšanās un inovācijās. Vairāk nekā 12 gadu darbības laikā esam strādājuši pie dažādu inovāciju ieviešanas – mūsdienīgs un videi draudzīgāks uzkopšanas aprīkojums, klientu servisa modernizācija, izstrādājot īpašuma pārvaldīšanas aplikāciju, kā arī organizatoriskiem jauninājumiem – iekšējās apmācību sistēmas, kvalitātes standarti un kontroles mehānismi u.c. Lai nodrošinātu un noturētu nemainīgi augstu pakalpojumu kvalitāti, mācību centra būvniecība ir loģisks nākamais attīstības solis," saka "Hagberg" īpašnieks un vadītājs Ivars Lukaševičs. "Mācību centrs tiks būvēts pēc ilgtspējas principiem – paši celsim un paši to apsaimniekosim, nepatērējot tam liekus dabas resursus. Šo pieeju plānojam īstenot arī citu nākotnes ieceru realizācijā."

"Hagberg" ir Latvijas uzņēmums, kura komandā ir vairāk nekā 700 speciālistu. Kopš 2009. gada tas darbojas īpašumu apsaimniekošanā, telpu uzkopšanā un teritoriju uzturēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!