Foto: Publicitātes foto/"Latvian Retail Management"

Vietējais Latvijas uzņēmumu mazumtirdzniecības veikalu tīkls "Citro" stiprina savas pozīcijas Rīgā, atklājot jaunu veikalu Imantā, Kurzemes prospektā. Tas ir trešais zīmola veikals, kas šogad tiek atvērts Pārdaugavā.

Investīcijas jaunākajā "Citro" veikalā Imantā ir ap 1 miljonu eiro, bet kopējās investīcijas "Citro" zīmola veikalu atvēršanai Pārdaugavā šogad veido vairāk nekā 2 miljonus eiro.

"Līdz ar jaunākā veikala atvēršanu Rīgā, "Citro" zīmols ir nostiprinājis savas pozīcijas Pārdaugavas pusē. Plānojot "Citro" zīmola pārklājumu Rīgā, orientējāmies uz pilsētas mikrorajoniem, kas ir ekonomiski aktīvi un blīvi apdzīvoti," norāda Imants Kelmers, "Citro" zīmola pārstāvis, SIA "Latvian Retail Management" valdes priekšsēdētājs.

Jaunatvērtā veikala telpas ir pilnībā renovētas. Veicot veikala ēkas renovācijas darbus, ir sakārtota apkārtēja vide un izveidota velosipēdu novietne aktīvā dzīvesveida piekritējiem.

"Citro" veikalā Imantā ir pieejams depozīta iepakojuma nodošanas punkts, kur var nodot tukšo depozīta iepakojumu un saņemt kuponu, ko varēs izmantot, norēķinoties par precēm pirkuma veikšanas laikā.

Ar "Citro" zīmolu kopumā Rīgā šobrīd darbojas pieci veikali.

Mazumtirdzniecības tīkla "Citro" zīmols pieder Latvijas uzņēmumu apvienībai SIA "Latvian Retail Management". To veido vietējā kapitāla mazumtirdzniecības uzņēmumu tīkli AS "Diāna", SIA "Gabriēla", SIA "Lekon" un SIA "AA&CO". Uzņēmumu apvienība pārstāv "Citro" un "Eldo" zīmolu veikalu tīklu ar vairāk nekā 80 tirdzniecības vietām visā Latvijā.

SIA "Latvian Retail Management" nodrošina vienotu kopējā tīkla sortimentu, organizējot loģistikas sistēmu un ietverot individuāla piedāvājuma veidošanu katra sadarbības partnera tirdzniecības vietās atbilstoši reģiona tradīcijām un vietējo ražotāju piedāvājumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!