Foto: Shutterstock

Igaunijas degvielas tirgus līderis "Olerex" ar holdinga kompānijas "Aqua Marina" starpniecību iegādājies degvielas uzpildes staciju tīklu Latvijā, kurā ietilpst 45 degvielas uzpildes stacijas, kas darbojas ar zīmolu "Latvijas Nafta", raksta "Delfi.ee".

Šī ir jau ceturtā degvielas uzpildes staciju ķēde, ko "Olerex" iegādājies Latvijā pēdējo divu gadu laikā. "Olerex" ienāca Latvijas degvielas tirgū 2021. gada augustā, iegādājoties "Kool Latvija" degvielas uzpildes stacijas un pēc tam 2022. gadā pārņēma "Gotika Auto" un "Metro" stacijas.

"Nafta staciju pārņemšana Latvijā ir nākamais solis mūsu ilgtermiņa attīstības plānā, lai izveidotu vadošo ķēdi Latvijā," sacīja "Aqua Marina" valdes loceklis Anti Mopels. "Pateicamies mūsu Latvijas klientiem par izrādīto uzticību, kas dod pārliecību turpināt paplašināšanos. Pirmajos darbības gados Latvijas tirgū līdz šim esam ieviesuši tikai nelielu daļu no visiem jauninājumiem, ko esam plānojuši," viņš uzsver.

""Latvijas Nafta" ir viens no vecākajiem zīmoliem Latvijas degvielas tirgū. Mēs esam nogājuši garu ceļu no pirmajām degvielas uzpildes stacijām neatkarīgajā Latvijā līdz modernai DUS, un tagad nododam stafeti "Olerex", kas turpinās augt un attīstīt šo tīklu," skaidro "Latvijas Nafta" degvielas uzpildes stacijas īpašnieka uzņēmuma "East-West Transit" valdes loceklis Ringolds Mencens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!