Foto: Publicitātes foto
Rīgā, Baznīcas ielā, atvērta jauna kafejnīca "Kalve Espresso Room Nr. 2", kas vienlaikus darbosies arī kā veikals. Kafejnīca tapusi ar aptuveni 50 tūkstošus eiro lielām investīcijām un nodrošinās piecas jaunas darbavietas.

Jaunākā SIA "Kalve Coffee" kafejnīca ir ar kopējo platību 35 kvadrātmetri un tikpat lielu labiekārtotu pagrabstāvu, kur nākotnē notiks kafijas meistarklases.

""Kalve Espresso Room Nr. 2" ir mūsu nākamais lolojums. Kafijas pupiņas piedāvājam arī iegādāties bez iepakojuma vai uzpildīt svaigi maltu kafiju "Kalve" atkārtoti lietojamajās bundžās," stāsta SIA "Kalve Coffee" līdzdibinātājs Gatis Zēmanis.

"Augot pieprasījumam pēc dažādiem našķiem, esam izveidojuši savu konditoreju, kurā visu produkciju – našķus, sviestmaizes un kūkas – gatavojam paši. Mums kā uzņēmējiem ir svarīgi strādāt jēgpilni, lai ar savu darbību iedvesmotu citus un kopumā uzlabotu cilvēku dzīves kvalitāti. Šī kafejnīca ir mūsu stāsts par kafiju un kvalitatīvu vidi pilsētā, ar kuru vēlamies dalīties," piebilst SIA "Kalve Coffee" līdzdibinātājs Raimonds Selga.

"Domājot par ciemiņu drošību šajos pandēmijas laikos, "Kalve Espresso Room Nr. 2" orientējas uz līdzi ņemamu produkciju. Ievērojot epidemioloģiskās drošības noteikumus, telpā var atrasties divi viesi," informē Zēmanis.

Lai būtu tuvāk saviem sadarbības partneriem, jaunās kafejnīcas atrašanās vieta Baznīcas ielā ir reizē arī "Kalve Coffee" biroja mājvieta, ņemot vērā, ka pati kafijas grauzdētava ir pārcelta no "VEF" teritorijas uz Jaunmārupi.

SIA "Kalve Coffee" ir pilnībā vietējais Latvijas uzņēmums, kura īpašumā ir kafijas grauzdētava Jaunmārupē un divi veikali-kafejnīcas Stabu ielā 38 un Baznīcas ielā 13, Rīgā.

Dati par uzņēmumu:

SIA "Kalve Coffee"

Reģistrācijas datums: 24.01.2017.

Juridiskā adrese: Mārupes nov., Jaunmārupe, Mazcenu aleja 43B

Darbības veids: Tējas un kafijas pārstrāde

Apgrozījums (2019.gadā): 346 838 eiro

Peļņa pēc nodokļiem (2019.gadā): 823 eiro

Darbinieku skaits (2019.gadā): 5

Valde: Gatis Zēmanis

Īpašnieki: Karlīne Egle, Jānis Andersons, Raimonds Zadvornovs, Gatis Zēmanis

Patiesais labuma guvējs: Gatis Zēmanis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!