Foto: Publicitātes attēli
Latvijas IT uzņēmums "TestDevLab" oficiāli atklājis savu sesto biroju Latvijā - Jelgavā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Tajā šobrīd strādā 19 darbinieki un esošās telpas ļauj palielināt darbinieku skaitu šajā pilsētā.
"Jelgavā mēs esam atvēruši mūsu sesto biroju Latvijā un no tā pieredzējuši programmatūras testēšanas inženieri strādā pie dažādiem starptautiskiem projektiem. Birojā esam izvietojuši audio/video kvalitātes testēšanas laboratorijas, kuras tiek izmantotas pasaulē zināmāko komunikācijas produktu kvalitātes uzlabošanai. Gadu gaitā esam izveidojuši labu sadarbību ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti un Jelgavas birojā strādā šīs augstskolas studenti un absolventi. Studentiem piedāvājam prakses un darba iespējas, kā arī cenšamies ar vieslekcijām parādīt programmatūras testēšanas teorētiskās un praktiskos aspektus. Darba ir ļoti daudz un meklējam papildspēkus," sacīja "TestDevLab" līdzīpašnieks Andrejs Frišfelds.

Uzņēmums darbojas jau 10 gadus un šobrīd tajā strādā jau vairāk nekā 500 darbinieki no Latvijas un vēl 17 dažādām valstīm. Uzņēmumam ir seši biroji Latvijā (Jelgavā, Liepājā, Ventspilī, Rīgā, Valmierā un Daugavpilī), kā arī šī gada sākumā Ziemeļmaķedonijā tika atvērts pirmais starptautiskais birojs.

"TestDevLab" programmatūras kvalitātes nodrošināšanas speciālisti rūpējas par jaunuzņēmumu un pasaules lielāko tehnoloģiju gigantu programmatūras kvalitāti. Pēdējos gados īpaši pieprasīti ir uzņēmuma piedāvātie audio un video programmatūras testēšanas pakalpojumi un šie darbi tiek veikti arī no Jelgavas biroja.

2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums "TestDevLab" nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā "Microsoft", "Skype", "Orange", "Telefonica", "Airbnb" u.c.
Uzņēmuma testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4,5 miljardi cilvēku visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!