Foto: Publicitātes foto
Šī Krasta ielas ēka nereti uzskatīta par neveiksmīgu, jo vairāki tās īrnieki tur piedzīvoja bankrotu. Tomēr Baltijā lielākais konferenču centrs "ATTA centre" tādām zīmēm neticot, par spīti tam, ka jau pirmajos darba mēnešos nācās saskarties ar grūtībām – sākās pandēmija. Gadu vēlāk, kā apgalvo centra vadītāja Nadia Ignase, viņas komanda ir gatava pat stingrākajam "lokdaunam", un atklāj, kādas atziņas pasākumu organizēšanas nozarē gūtas pēc saskaršanās ar Covid-19.

Atklāšana, divi mēneši darba, ierobežojumi

Ar "ATTA centre" pārstāvjiem tiekamies septembra beigās. Telpas ir plašas, bet tukšas – šķiet, ka krāsa vēl īsti nav nožuvusi. Foajē grezno milzīgs terārijs, kur pērn plānoja izmitināt 'Atta' ģints skudru koloniju no Dienvidamerikas, jo tieši šiem čaklajiem kukainīšiem centrs var pateikties par savu nosaukumu. "Arī par skudrām diendienā ir jārūpējas, un, tā kā centrs gandrīz gadu bija tukšs, skudras uz šejieni atvedīsim nākamvasar," skaidro Nadia.

Ideja par Baltijā lielākā konferenču centra izveidi radās 2017. gadā. "Pirms četriem gadiem sākām piedāvāt Rīgu un "ATTA centre" kā galamērķi pasākumu rīkošanai. Starptautiskajās izstādēs runājām par Rīgu kā biznesa tūrisma galvaspilsētu, jo varam uzņemt pat 3000 cilvēku. Interese par Rīgu starptautiskajā tirgū bija, daudzas Eiropas Savienības valstis rezervēja pasākumus, kalendārā bija ieraksti līdz 2023. gadam, tika plānoti tiešām vērienīgi notikumi. Centru atklāja 2020. gada augustā, kad notika pirmais pasākums. Pēc diviem mēnešiem nācās to slēgt izsludinātā "lokdauna" dēļ," atceras Nadia.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!