Foto: DELFI
Varētu šķist, ka pandēmijas laiks nu gan nav īstais brīdis domāt par restorāna vai kafejnīcas izveidi un piemērotas vietas atrašanu, taču tieši pēdējās nedēļas, kad atkal ir atļauts sniegt ēdināšanas pakalpojumus klātienē, spilgti apliecina – cilvēkiem svarīgi ir ne tikai paēst, viņi grib to darīt arī ārpus mājām, jaukā vidē, no īstiem traukiem, baudot vidi, atmosfēru un, protams, ēdienu.

Tomēr, lai ēdināšanas bizness sekmētos ilgtermiņā, ir jāsakrīt ļoti daudzām lietām, un velns, kā mēs zinām, slēpjas detaļās. Viens no klupšanas akmeņiem vai, tieši pretēji, veiksmes formulas elementiem ir īstās vietas un telpu izvēle. Šoreiz par to.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!