Foto: LETA

Otrdien Rīgā notiks starptautiska konference "Brīvais elektroenerģijas tirgus. Izaicinājumi un iespējas!", kurā spriedīs par brīvā elektroenerģijas tirgus iespējām un piedāvājumiem, informē organizētāji SEB banka un "Latvenergo".

Brīvais elektrības tirgus Latvijā sāks darboties no 2012. gada 1. aprīļa un tam varētu pievienoties vairāk nekā 4000 uzņēmumu.

Konferencē uzstāsies biržas "Nord Pool Spot" pārdošanas direktors Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Krievijā Hando Sutters un Fredriks Linds (Fredrik Lind), kurš ir viceprezidents vienā no pasaules vadošajiem elektroenerģijas iepirkumu konsultantiem "Bergen Energi".

Līdz ar tirgotājiem konferencē, kuru atklās Latvijas Ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, uzstāsies Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Pūce, AS "Sadales tīkls" valdes priekšsēdētājs Andis Pinkulis, kā arī elektroenerģijas iepirkumu vietējie un ārvalstu konsultanti, tajā skaitā SIA "Prudentia Energy Markets" valdes loceklis Roberts Samtiņš, SIA "KPMG Baltics" zvērināta advokāte Una Petrauska, kā arī šīs kompānijas riska un vadības konsultāciju nodaļas vecākais projektu vadītājs Gregorijs Rubinčiks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!