Kompānija "KVV Group" noliedz rūpnīcas "Liepājas metalurgs" līdzīpašnieka Jevgeņija Kazmina saistību ar kriminālām darbībām "kā Ukrainā tā arī nelikumīgi okupētās teritorijās", teikts "KVV Group" trešdien izplatītajā paziņojumā.

Paziņojumā gan Kazmina aresta fakts netiek nedz noliegts, nedz apstiprināts.

"KVV Group" skaidro, ka informāciju par "Liepājas metalurga" līdzīpašnieka arestu un viņam izvirzītajām apsūdzībām separātismā vērtē kā "negodprātīgas konkurences izpausmi un triecienu tās īpašnieka Kazmina kunga biznesa reputācijai".

"Tādejādi kompānija ''KVV group'' patur sev tiesības vērsties tiesā jautājumā par Kazmina kunga goda, cieņas un biznesa reputācijas aizskaršanu gadījumā, ja kompromitējošā informācija tiks izplatīta tālāk," teikts paziņojumā.

Kā ziņots, Ukrainas medijs "PolitNavigator", atsaucoties uz "Pilsoniskā korpusa "Azov"" vadītāja Romāna Zvariča dzīvesbiedri Svitlanu Zvariču, vēstīja, ka Ukrainas Drošības dienests (UDD) par "separātisma finansēšanu" arestējis Kazminu.

"UDD par separātisma finansēšanu arestējusi Jevgeņiju Kazminu - Krimas "KVV-Grupp" īpašnieku. Šis separātiskais grupējums mēģināja sagrābt rūpnīcu "Atek" un iznīcināt brīvprātīgo remontbāzi (..) un pulka "Azov" mācību treniņu bāzi," sociālajā tīklā "Facebook" rakstījusi Zvariča. "KVV Group" savā paziņojumā šo ierakstu nodēvējis par "šaubīga sabiedriskā darbinieka bloga FB'', kas ''nevar tikt uzskatīta par informāciju no oficiāliem avotiem''.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!