Foto: Shutterstock

Kopš 1. maija Latvijā ir atvērts dabasgāzes tirgus, un patērētāji var izvēlēties starp trim dabasgāzes tirgotājiem – labi pazīstamajiem vietējiem uzņēmumiem AS "Latvijas Gāze" un AS "Latvenergo", kā arī Igaunijas gāzes kompānijas "Elenger".

Lielāka izvēle gan arī radījusi jautājumu - kā izvēlēties pakalpojuma sniedzēju? "Delfi Bizness" apkopojis uzņēmumu piedāvājumus, kā arī aprēķinājis sagaidāmos maksājumus pie vienāda patēriņa, kas ļauj salīdzināt, kura tirgotāja piedāvājums ir izdevīgāks ēdiena gatavošanai, kura – apkurei.

Bez cenas ir svarīgi arī izvērtēt un noskaidrot, uz cik ilgu laiku slēdzams līgums un vai tirgotājs paredz kādas soda sankcijas līgumu laužot. Iespēju robežās pieminam arī to, taču svarīgi atzīmēt, ka šo apkopojumu veicām, balstoties uz publiski pieejamo informāciju, kura var mainīties un līguma noformēšanas brīdī atšķirties. Tādēļ rūpīgi izlasiet ne tikai šo rakstu un uzņēmumu piedāvājumos sniegto informāciju, bet arī līguma nosacījumus, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!