"Latvijas Krājbankas" pirmais viceprezidents un finansu direktors Kristers Šobergs (Christer Sjoberg) no trešdienas vairs nestrādās krājbankā. "Pēc divarpus gadu sekmīga darba bankā esmu sapratis, ka man ir laiks doties tālāk," skaidrojis Šobergs.
Viņš norādīja, ka krājbankai ir izstrādāta stabila ilgtermiņa stratēģija, kas šobrīd tiek intensīvi ieviesta jau pārvalžu vadītāju un filiāļu pārvaldnieku līmenī.

"Līdz ar to nepieciešamība man turpmāk piedalīties bankas stratēģiskajā attīstībā ir kļuvusi mazāk acīmredzama. Man bija prieks strādāt bankā šajā nozīmīgas attīstības periodā, un es esmu pārliecināts, ka "Latvijas Krājbanka" aizstāvēs un nostiprinās savas pozīcijas kā viena no trim vadošajām bankām Latvijā, kas galvenokārt orientētas uz iedzīvotāju apkalpošanu," klāstīja Šobergs.

Krājbankas prezidents Arnolds Laksa un padomes priekšsēdētājs Viesturs Koziols norādījuši, ka Šobergs "aiziet no bankas uz abpusējas vienošanās pamata un šis solis neradīs negatīvas sekas bankas darbībā. Darbības plāni nākamajiem gadiem bankas starēģijas īstenošanā netiek mainīti".

Šobergs krājbankā strādāja kopš 1997.gada jūnija un 1998.gada 5.martā Latvijas Bankas valde apstiprināju viņu par krājbankas pirmo viceprezidentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!