Foto: LETA
Saistībā ar aviokompāniju atceltajiem vai ierobežotajiem avioreisiem uz koronavīrusa skarto Ķīnu no otrdienas, 4. februāra, pasta sūtījumi no Latvijas uz Ķīnu ar "Latvijas Pasta" un "Latvijas Pasta Eksprespasta" starpniecību vairs netiks piegādāti, portālu "Delfi" informēja valsts akciju sabiedrībā.

Līdz ar koronavīrusa izplatīšanos virkne pasaules aviokompāniju, ar kurām sūtījumu piegādei uz Ķīnu sadarbojas arī "Latvijas Pasts", atcēlušas vai būtiski ierobežojušas aviosatiksmi ar šo valsti, informē Starptautiskā pasta korporācija. Tādējādi, sākot ar 4. februāri, arī pasta sūtījumu piegāde uz Ķīnu no Latvijas ar "Latvijas Pasta" un "Latvijas Pasta Eksprespasta" starpniecību tiek pārtraukta.

Visi sūtījumi, kas saņemti "Latvijas Pastā" un "Latvijas Pasta Eksprespastā" piegādei uz Ķīnu, tiks uzglabāti uzņēmuma šķirošanas kompleksā līdz turpmākajiem lēmumiem un aviosatiksmes atjaunošanai.

Jau vēstīts, ka jaunā koronavīrusa upuru skaits Ķīnā sasniedzis 361 cilvēku, tostarp 57 no viņiem miruši pēdējo 24 stundu laikā, pirmdien ziņo veselības aprūpes amatpersonas.

Ķīnas varasiestādes jau apturējušas ķīniešu grupu ceļojumus iekšzemē un uz ārzemēm, lai apturētu koronavīrusa izplatību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!