Foto: EPA/Scanpix/LETA

Mazumtirdzniecības tīkls "Lidl" izsludinājis pieteikšanos uz 15 vakancēm uzņēmuma vadošos amatos Latvijā, liecina informācija kompānijas mājaslapā.

Uzņēmums meklē darbiniekus tādās nodaļās kā finanses, būvniecība, pārdošana, kvalitātes vadība, cilvēkresursi, IT, mārketings un iepirkumi.

Jau vēstīts, ka pērn augustā ekspluatācijā tika pieņemts pirmais "Lidl" veikals Rīgā, Anniņmuižas bulvārī 77. Jaunu veikalu būvniecība ir sākusies arī citur Rīgā, kā arī tādās Latvijas pilsētās kā Liepāja, Tukums, Valmiera un Jelgava.

Portāls "Delfi" iepriekš noskaidrojis, ka Rīgā paredzēts atvērt vismaz astoņus "Lidl" veikalus. 2018. gada augusta beigās Rīgas pilsētas būvvalde apstiprinājusi būvprojektu veikala celtniecībai Duntes ielā 25. Savukārt veikalu Pļavniekos paredzēts būvēt tagadējā Lubānas tirgus vietā.

Tāpat "Lidl" lūko veikalus atvērt Anniņmuižas ielā 8a, Anniņmuižas bulvārī 77, kā arī Sergeja Eizenšteina ielā 81, netālu no lielveikaliem "Sky" un "Maxima", kā arī Dzelzavas ielā 75b.

2018. gada rudenī Rīgā tika uzsākta arī "Lidl" loģistikas centra būvniecība.

Mazumtirdzniecības uzņēmums "Lidl", kas ir daļa no Schwarz mazumtirdzniecības grupas ar galveno mītni Nekarsulmā, Vācijā, ir viena no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā.

"Lidl" ir pārstāvēts 30 pasaules valstīs, tajā ir aptuveni 10 500 veikali, un vairāk nekā 150 loģistikas centri 29 valstīs visā pasaulē. Kopā uzņēmumā strādā 260 000 darbinieku.

Tiek plānots, ka šogad apmeklētājiem durvis vērs pirmais "Lidl" veikals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!