Foto: Publicitātes foto
Notikušas izmaiņas tekstilizstrādājumu nomas servisa sniedzēja SIA "Lindstrom" vadībā – izpilddirektora amatā stājies Ivars Šmits, nomainot ilggadējo uzņēmuma vadītāju Vari Smilgu, informē uzņēmums.

Šmitam ir vairāk nekā 20 gadu vadītāja pieredze pārdošanā, mārketingā, līzingā un faktoringā, auto un smagās tehnikas tirdzniecības jomā. Līdz šim Šmits bijis SIA "Luminor līzings" valdes priekšsēdētājs. Paralēli profesionālajai karjerai Šmits 30 gadus ir aktīvs skautu un gaidu kustības dalībnieks gan Latvijā, gan pārstāvot kustību ārpus valsts robežām un gādājot par ilgtspējības kā vērtības popularizēšanu bērnu un jauniešu vidū. Viņš ir ieguvis bakalaura grādus Rīgas Ekonomikas augstskolā un maģistra grādu RTU Rīgas Biznesa skolā.

SIA "Lindstrom" izpilddirektors Ivars Šmits teic, ka uzņēmuma sniegtie tekstila nomas pakalpojumi ir balstīti aprites ekonomikas principos. Viņš uzskata, ka rūpes par cilvēkiem apvienojumā ar atbildīgu rīcību pret mūsu planētu ir būtisks priekšnosacījums jebkura uzņēmuma ilgtspējīgai attīstībai, kas ir gan "Lindström", gan uzņēmuma Latvijas klientu mērķis.

Jau ziņots, ka, stiprinot savas pozīcijas Latvijas tirgū, "Lindström" grupa šī gada vasarā iegādājusies paklāju nomas servisa uzņēmuma SIA "Tepix" aktīvus.

Latvijā "Lindstrom" savu uzņēmējdarbību sācis kopš 1994. gada ar triju darbinieku komandu. 26 gadu laikā tas ir izaudzis par vienu no tirgus līderiem – šobrīd uzņēmumā strādā 110 darbinieki, pakalpojumus nodrošina vairāk nekā sešiem tūkstošiem juridisko klientu, un apgrozījums 2019. gadā bija 9,5 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!