Foto: LETA

Otrdien, 6. aprīlī divas jaunas komercķīlas reģistrētas būvniecības kompānijai AS "LNK Industries". Uzņēmums par labu "Luminor Bank" ieķīlājis četrus transporta līdzekļus "Toyota" un visu savu mantu kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, kā arī lietu kopības nākamās sastāvdaļas. Abu komercķīlu kopējā nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 21,14 miljoni eiro, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

AS "LNK Industries" patlaban reģistrētas septiņas komercķīlas, kurās uzņēmums reģistrētas kā ķīlas devējs vai arī parādnieks.

AS "LNK Industries" patiesais labuma guvējs ir Vadims Milovs. Uzņēmējs kā patiesais labuma guvējs šobrīd reģistrēts deviņos uzņēmumos.

2019. gadā "LNK Industries" apgrozījis 89,74 miljonus eiro un nopelnījis 6,98 miljonus eiro. Uzņēmums bija darba devējs 100 darbiniekiem.

"LNK Industries" ir holdinga "LNK Group" meitas uzņēmums, kas specializējas vērienīgu, daudzfunkcionālu industriālo, infrastruktūras, hidrotehnisko un civilo objektu būvniecībā, kā arī veic transportēšanas tehnoloģisko sistēmu projektēšanu, izgatavošanu un ierīkošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!