Foto: LETA
Komercķīla 750 tūkstošu eiro vērtībā pirmdien, 29. martā, reģistrēta tirgotājam SIA "cenuklubs.lv", liecina "Lursoft" Klientu portfeļa informācija.

Par labu ķīlas ņēmējam AS "Citadele banka" tirgotājs ieķīlājis visu savu mantu kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, kā arī lietu kopības nākamās sastāvdaļas. Jānorāda, ka šī ir vienīgā SIA "cenuklubs.lv" patlaban aktīvā komercķīla.

Mazumtirgotājs "cenuklubs.lv" 2019. gadā apgrozījis 35,37 miljonus eiro un nopelnījis 735,85 tūkstošus eiro. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tirgotāja apgrozījums samazinājies par 2,74%, bet peļņa saglabājusies 2018. gada līmenī.

SIA "cenuklubs.lv" reģistrēta 2002. gadā, un tā dalībnieki ir Sarmīte Kalniņa, Aidis Rakickis, Liene Šķerberga, Arnis Šķerbergs un Mārtiņš Subris.

Kopš aizvadītā gada aprīļa "cenuklubs.lv" vairākkārt saņēmis valsts atbalstu Covid-19 radītās krīzes seku pārvarēšanai. Tostarp uzņēmuma darbiniekiem vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi, VID arī atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem. Tāpat arī š.g. februārī "cenuklubs.lv" saņēmis grantu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!