- Privatizācijas aģentūras (PA) ģenerāldirektors Jānis Naglis uzskata, ka pēc viņa aiziešanas no PA vadītāja amata šo posteni varētu ieņemt aģentūras valdes priekšsēdētāja vietnieks Viktors Šadinovs. Tā Naglis sacīja intervijā Latvijas Neatkarīgās televīzijas raidījumam "Nedēļa".
BNS jau vēstīja, ka Naglis šajā nedēļā paziņoja, ka nākamā gada martā gatavojas atstāt PA ģenerāldirektora amatu. Nākamgad martā beidzas arī trīs termiņš, uz kuru Nagli PA vadītāja amatā 1997.gadā atkārtoti apstiprināja valdība.

Kā galveno savas aiziešanas iemeslu Naglis minēja to, ka pēdējo divu gadu laikā PA nav izdeviesīstenot nevienu liela uzņēmuma privatizāciju, ko būtiski kavējušas politiskās nesaskaņas, tāpēc Naglis neizjūt gandarījumu par privatizācijas procesu pēdējos divos gados.

Par savu nodomu pamest PA vadītāja amatu Naglis paziņojis jau šobrīd, lai politiskās partijas varētu laicīgi vienoties par kandidātu PA ģenerāldirektora amatam.

Šonedēļ presē tika minēti citi iespējamie kandidāti uz PA vadītāja posteni - bijušais ekonomikas ministrs tagadējais a/s "Ventamonjaks" finansu un ekonomikas direktors Laimonis Strujevičs, sociāldemokrātu pārstāvis Imants Burvis, pašreizējais ekonomikas ministrs Vladimirs Makarovs un PA padomes loceklis Normunds Lakučs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!