Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā velo koplietošanas lietotne "nextbike LV" šosezon Rīgā piedāvās vairāk nekā 200 velosipēdu; pakalpojumus šogad nodrošināt palīdzēs "Lidl".

Šobrīd pilsētā izvietotajiem 200 velosipēdiem drīzumā pievienosies vēl 50 jauni velosipēdi, kuri iegādāti ar finanšu institūcijas "Altum" atbalstu.

Velosipēdu nomas izmaksas šogad nemainīsies – 1.29 eiro par katrām nobrauktajām 30 minūtēm un ne vairāk kā 12,90 eiro par diennakti. Regulārajiem lietotājiem ir iespēja iegādāties arī abonementus, kas ar "nextbike LV" velosipēdiem ļauj braukt izdevīgāk.

Veselīgas mikromobilitātes nozīmīgumu pilsētvidē izprot arvien vairāk rīdzinieku, jo ar katru gadu palielinās pakalpojumu izmantojošo cilvēku skaits. Pakalpojumu novērtē arī uzņēmumi, tā ikdienā rūpējoties par saviem darbiniekiem, klientiem un apkārtējo vidi, stāsta SIA "nextbike LV" vadītājs Mārcis Blumbergs. Viņš pauž gandarījumu, ka šajā sezonā uzņēmums pakalpojumus rīdziniekiem nodrošināt ar "Lidl Latvija" atbalstu.

"Lidl Latvija" korporatīvās sociālās atbildības vadītāja Antra Birzule atzīmē, ka pārvietošanās ar velosipēdu sniedz labumu gan savai un apkārtējo veselībai, gan planētai kopumā, mazinot CO2 izmešu daudzumu un negatīvās klimata pārmaiņa.

SIA "nextbike LV" ir vietējais uzņēmums un licences partneris starptautiskajam velosipēdu koplietošanas uzņēmumam "nextbike", kas darbojas 28 valstīs, vairāk nekā 300 pilsētās, un tā reģistrēto lietotāju kopskaits jau pārsniedz 7 miljonus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!