Foto: DELFI

Pirms vairāk nekā desmit gadiem Linda Raituma pameta labus amatus finanšu un apdrošināšanas jomā, lai mestos jaunos izaicinājumos, nodibinot savu uzņēmumu SIA "Paade mode", kas ražo bērnu apģērbus. Nu uzņēmums iekarojis savu vietu arī dažādās pasaules valstīs.

Raituma pirms uzņēmuma dibināšanas vairāk nekā 10 gadus strādājusi finanšu un apdrošināšanas jomā, ieņemot gan "Swedbank" mārketinga menedžeres, gan attīstības vadītājas amatu. "Mana karjera bija ļoti veiksmīga un labi izveidota, tādēļ šķita dīvaini, ka izvēlējos to mainīt uz it kā lielāku izaicinājumu – kļuvu par AAS "Balta" Privātpersonu klientu apkalpošanas tīkla vadītāju," viņa stāsta.

Izvēlējās savu

Tās bija drosmīgas pārmaiņas, taču šajā amatā nācās saskarties ar dažādiem izaicinājumiem un vilšanos, tādēļ bērna piedzimšana lika apstāties un pieņemt lēmumu uzsākt savu biznesu. "Jau pirms tam biju dzīvojusi ar domu, ka man būs pašai savs, ražojošs uzņēmums, lai es kaut ko varētu dot Latvijai. Protams, neskatoties uz to ka beidzu darbu iepriekšējā amatā, domāju, ka varu darīt jebko, man viss sanāk, varu ražot jebko, kaut vai sērkociņus," viņa saka. Tā nolemts veidot uzņēmumu "Paade mode", kas ir ģimenes uzņēmums, un veidots bez investoriem, ar tā dibinātāju lielu darbu, saviem ieguldījumiem un pašu uzkrājumiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!